Over Lekker Leuk Duurzaam

Lifestyle

Duurzaam leven is makkelijker dan het lijkt. 
Het is een lifestyle die vooral lekker en leuk is.
Oké… soms een beetje lastig. In kleine stappen ontdek je
 hoe je je leven Lekker Leuk en Duurzaam maakt.

Ontdekkingstocht naar een duurzaam leven

Door elke dag het stukje duurzaam in gedachten te houden wordt duurzaam leven een lifestyle.Je zet kleine stappen en als je achterom kijkt zie je de groei: wow, wat een impact!
En dat is wat we afgelopen jaren ontdekt hebben. De impact die je zelf hebt op je leven.

Ik ben

Ik ben Michaëla Wierdsma, ontdekt in 1967. Met Eric, ook wel superman genoemd, woon ik in Castricum. Na 32 jaar zijn we nog steeds niet op elkaar uitgekeken, echt….het wordt alleen maar leuker! Onze kinderen (millennials geboren in 1993 en 1998) zijn geadopteerd. Hond Gaya en paard Cinderella maken ook deel uit van ons gezin.

Naast schrijven en podcasten voor Lekker Leuk Duurzaam, ben ik heel nieuwsgierig en houd ik van ontdekken. Ik slurp informatie uit boeken, musea en in gesprek met anderen op.

Ik houd van wandelen, fietsen en plantaardig eten. Al lukt dat laatste niet altijd, die overheerlijke geitenkaas of chocola… Naast Tai Chi in de duinen ga ik regelmatig naar de sportschool, voor die ongebruikte spieren, al moet ik bekennen dat ik echt soms hele goede redenen heb om niet te gaan.

Michaela Wierdsma

Wat mijn werk is

Ik ben Lekker Leuk Duurzaam begonnen omdat het duurzaam leven onze lifestyle is en ik daar meer en meer vragen over kreeg. Hoe doe jij dat nou?

En hoe leuk is het om met dat wat na zo na aan je hart ligt te inspireren. Zo ben ik de drijvende kracht achter Lekker Leuk Duurzaam. Ik doe het meeste zelf, maar ik niet alleen. Samen met Eric doe ik Het EVA Project. Eric doet vooral de technische onderzoeken op dat gebied. Ook is hij het proefkonijn en spiegel bij mijn wat wildere duurzame acties😉. 

Michaela Wierdsma - Smelt die ijsberg!

Ik verdien mijn geld met coaching van ondernemers en mijn gastenverblijf I Love Life. Vanaf 2003 werk ik als ondernemer. Focus houden, planning maken, stappenplannen uitvoeren en daar de ijsbergen in ontdekken en laten smelten zijn kernonderwerpen voor mij. Overigens de enige ijsberg die mag smelten is je persoonlijk ijsberg! Op mijn persoonlijke website vind je veel blogs en podcasten over deze onderwerpen. Superleuke werkzaamheden en ik ontmoet geweldige inspirerende mensen.

Daarnaast ben ik als spreker te boeken. Ik spreek over duurzaam leven en over het ondernemerschap van een zzp-er. 

Eind 2014 kwam mijn boek ‘Smelt die ijsberg! Los jouw onbewuste blokkades op met de Start & Go methode’ uit. Een vlot geschreven boek om zelf je blokkades aan te pakken. Mijn meesterwerk vind je via deze link. Wil je een persoonlijke boodschap ontvangen? Geef dat dan gelijk na je bestelling door. 

Eric verdient zijn geld als senior operator. In loondienst dus. Hij is wel van het duurzame, niet van het zichtbare. Vandaar dat je ook geen foto’s van hem ziet. 

Ontdek hoe Lekker Leuk Duurzaam je leven verrijkt!

Download gratis het Lekker Leuk Duurzaam e-boek

Scroll naar top