• 06-558 548 81
  • info@lekkerleukduurzaam.nl

Alexander van Dijl: van verslaafd naar succes

Alexander van Dijl van VraagAlex.nl aan het woord

Hoe twee pijnpunten leiden tot een bloeiend bedrijf

Aan het woord is Alexander V. van Dijl, van VraagAlex.nl. Zijn tweede naam doet hem eer aan. Victor is victorie geworden.

Twee frustraties: zijn pornoverslaving die gezonde relaties in de weg stond én het niet bereikbaar zijn van bedrijven, hebben Alexanders bedrijf VraagAlex.nl tot een succes gemaakt.

Klantenservice en vriendschappen zijn voor hem het I Love Life leven. Met voorbeelden, eerlijkheid en een enorme glimlach verteld Alexander openhartig.

Luister naar deze podcast en haal jouw ultieme tip eruit.


itunes

 

 

 


Op jouw klantenservice!

Michaëla Wierdsma

PS: wil jij ook dat I Love Life leven bereiken? Ga de uitdaging aan en doe het online 9 cirkels programma van I Love Life.

Delen mag uiteraard! Graag zelfs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

3
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Ashirda OosterleeMichaëla WierdsmaAshirda Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ashirda
Gast
Ashirda

WoW, dank jullie voor je verhaal. Inspireerde, en ik ontdek voor eerste keer iemand die een voorbeeld is die echt uit een verslaving is. Ik heb zelf een man die niet van roken houdt. Dat houd mij ook rookvrij, dat zou ik anders vanuit beïnvloedbaarheid en rook verslaving nooit hebben kunnen keren denk ik. Dus ja, dat is dan de herkenning hoe ik mijn verslaving leer te hanteren; ook door goeie relatie te regelen?? Daarnaast rollen bij jullie de dollars binnen. Dat is nog even puzzelen hoe dat bij mij werkt. Ik heb niet veel tijd. Het kan snel gaan.… Lees verder »

Scroll naar top